Om oss

HappyFlops är till för alla oss som tror att livet aldrig kan bli för färgglatt och för alla oss som vill känna oss fria. Det är för alla som tror att sann lycka kommer från friheten att vara sig själv. Vår vision är att ge gladare fötter och färg till världens alla hörn - inspirerande autentiskt självuttryck genom färg, kreativitet och självförtroende.

Det som började med några svenska vänner med en stor idé om att bli en global rörelse. Vi har spridit glädje och färg över Europa genom att erbjuda våra kunder tofflor som de aldrig sett förut när det gäller kvalitet och design designade för de bästa av fötterna.

Allt vi gör gör vi med en enkel men kraftfull princip i åtanke: varje ny kollektion ska vara bättre än den förra. Vi hittar mjukare, mer rejäla, blankare och mer hållbara tofflor. Designa iögonfallande detaljer och innovativa funktioner som branschen aldrig har sett förut. Och sist men inte minst letar vi efter nya kvaliteter, banbrytande teknologier och produktionsprocesser som gör våra tofflor, och människorna som älskar dem, ännu gladare.

Vi älskar att arbeta med coola och intressanta kreatörer och ambassadörer som ger inspiration och glädje till livet.